Bubnová škubačka drůbeže na křepelky CIMUKA YL-PL01-Q

Kód: BR0248
Neohodnoceno
9 999 Kč / ks 8 264 Kč bez DPH 9 999 Kč / 1 ks
Skladem (>20 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Bubnová škubačka na křepelky, max. 5kg, doba škubání 20-30 sekund, buben 35 cm, 216ks škubacích prstů, příkon 200W. S touto efektivní škubačkou oškubete celý chov křepelek během chvilky. Jedinečná škubačka zajišťuje pomocí strategicky rozmístěných flexibilních škubacích prstů bezchybné vytrhání každého peří od křídla až po ocas bez poškození kůže. Špičková bubnová škubačka funguje na principu mokrého škubání a oškube 6 až 8 křepelek za ohromujících 20-30 sekund. Nespornou výhodou této škubačky je však její úspornost. Patentovaná technologie "ipluck" totiž snižuje tření, tím snižuje potřebu výměn součástek a k tomu má o 50% nižší spotřebu energie než konkurenti na trhu. Škubačka je vyrobena z velice kvalitních a odolných plastů, a tak její čištění a údržba zabere jen chviličku a vydrží Vám po mnoho let.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bubnová škubačka drůbeže CIMUKA YL-PL01-Q

Škubačka vhodná ke škubání většího množství křepelek, funguje na principu škubání peří mokrou cestou. Bubnová škubačka poskytuje kapacitu 6-8 křepelek / délka škubání 20-30 sekund (max. zatíženost 5 kg) - průměr bubnu 35cm. Patentovaná technologie "ipluck" - počet škubacích prstů 216ks, příkon 200W - vysoká úspora energie oproti konkurenci na trhu.


Příprava před škubáním

Před škubáním je nutné křepelky správně spařit ve vodě o teplotě 60-65°C po dobu 25-35 sekund. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.


Jak správně škubat

Nejprve připojte škubačku drůbeže do elektrické energie. Před umístěním drůbeže je nutné škubačku zapnout pomocí vypínače na spodní části škubačky. Šetrným způsobem vložte drůbež do škubačky drůbeže a nechte pracovat. Doba škubání se pohybuje okolo 20-30 sekund. Během škubání drůbeže oplachujte vnitřek bubnu studenou vodou pro odstranění peří a dalších nečistot z bubnu – zvyšuje se tím účinnost škubání peří u drůbeže. Jakmile je drůbež oškubána, je třeba škubačku vypnout a drůbež omýt ve studené vodě. Pro další drůbež opět celý proces opakujte viz výše. Po skončení škubání je třeba škubačku důkladně omýt od nečistot. Nikdy nepřetěžujte škubačku vahou více, než je povolená kapacita zařízení. Pokud zařízení přetížíte, motor se zastaví a musíte snížit hmotnost působící na rotační kotouč.


Technologie „i-pluck“
i-pluck

Vznikla na základě 2letého výzkumu společnosti CIMUKA, která měla za cíl nabídnout svým zákazníkům kvalitní, úsporné, avšak vysoce efektivní řešení při škubání peří u vodní a hrabavé drůbeže. Jako výsledek byla vyvinuta patentovaná technologie „i-pluck“ – využívaná u bubnových škubaček CIMUKA, které jsou v současnosti nabízeny ve více jak 20 zemích světa. Oproti konkurenci využívají technologii přímého pohonu, díky kterému není zapotřebí využití pomocných pásů a řemenic pro přenos výkonu motoru. Nedochází tedy k takovým ztrátám při přenosu a k opotřebení nadbytečných součástek, a tím poskytují jednoduchý a účinný způsob, jak snížit spotřebu energie až o 50 %. K dosažení této úspory přispívá i speciálně vyvinuté rozložení škubacích prstů, které jsou rozmístěny na nejefektivnějších místech rotačního kotouče a ochranného bubnu dle výzkumu. Bubnové škubačky drůbeže CIMUKA s technologii „i-pluck“ jsou vyrobeny z kvalitních, odolných plastů a jsou baleny ke snadné manipulaci a standartní balíkové přepravě. Balení je složeno z jednotlivých dílů, které je třeba dle jednoduchého, obrázkového návodu níže složit pro správnou funkčnost výrobku.


Návod k obsluze ke stažení:
A1 logo PDFBubnová škubačka drůbeže na křepelky CIMUKA YL-PL01-Q

Doplňkové parametry

Kategorie: Drůbež
Hmotnost: 12.5 kg
? Typ: Škubačka
Rozměry balení: 41x41x64 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: